In de schijnwerpers

Op deze pagina zetten wij iedere maand één van onze relaties in de schijnwerpers. Deze maand: 

SmaakRoutes: culinaire stadswandelingen in Deventer, Ommen en Zwolle

Met een SmaakRoute geniet je van goede koffie en wijn, ambachtelijk bier en brood, de fijnste kazen, overheerlijke chocolade en vele andere verrukkelijke delicatessen.

Overal lekker proeven

Bij ieder bedrijf mag je iets lekkers uit het assortiment proberen, proeven en je krijgt een specialiteit mee van het huis om in je goodiebag te stoppen.

Ondernemers  met passie

We hebben de meest unieke winkeltjes en bedrijven voor je uitgezocht om heerlijke producten te proeven.  Geen grote ketens maar ondernemers die vol passie dagelijks bezig zijn met de mooiste en lekkerste producten. Ze vertellen je graag alles over hun producten.

  

Welke route kies jij?

Je kunt kiezen uit verschillende SmaakRoutes in Deventer, Ommen en Zwolle. Maar wees gewaarschuwd! Als je er één hebt gedaan, wil je de anderen ook proeven!

Met vrienden, familie of collega’s

Een SmaakRoute is supergezellig als dagje uit, voor als je iets te vieren hebt, een bedrijfsuitje en natuurlijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt.

Smaakroutes.nl is een initiatief van De Meisjes van Plezier, alle betrokken ondernemers en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en Verrukkelijk Vechtdal.

www.smaakroutes.nl

www.demeisjesvanplezier.com/


  

Over ARDS Contact Disclaimer


De Bourgondische Beleving is een uitgave van ARDS Media uit Almere: www.ardsmedia.nl